Γιορτινό πιλάφι με ψιλοκομμένο παντζάρι και λουκάνικο

Γιορτινό πιλάφι με ψιλοκομμένο παντζάρι και λουκάνικο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το τριμμένο κρεμμύδι, μέχρι να γυαλίσει καλά. Ρίχνετε μέσα το ρύζι και συνεχίζετε το σοτάρισμα ανακατεύοντας συνέχεια με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να απορροφηθεί όλο το λάδι της κατσαρόλας.Προσθέτετε μέσα δύο νεροπότηρα χλιαρό νερό,...