Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μέτρια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και μαγειρεύουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν και να λιώσουν λίγο, περίπου 12 με 15 λεπτά. Ανακατέψτε το σκόρδο και περιστρέψτε τα στο δοχείο μερικές φορές για να μαλακώσουν. Ανακατέψτε το κακάο και μαγειρέψτε...