Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χτυπάτε στο μίξερ τα αβγά με τη σόδα και το αλατάκι για 15-20 λεπτά. Προσθέτετε το χυμό και το ξύσμα του πορτοκαλιού.Βάζετε στο μίξερ τον γάντζο ζυμώματος και συνεχίζετε το χτύπημα, προσθέτοντας το αλεύρι σε δόσεις. Η ζύμη είναι έτοιμη όταν αρχίσει να ξεκολλά από τα τοιχώματα...