Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζω και κόβω τις πατάτες σε λεπτές ροδέλες και τις στρώνω σε βουτυρωμένο ταψί. Ρίχνω αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, τις μισές φέτες μπέικον, το μισό τυρί, όλα τα μανιτάρια και λίγο ελαιόλαδο. Στρώνω και δεύτερη στρώση κάνοντας το ίδιο και στρώνω και μια τελευταία στρώση με...