Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σπαγγετίνι με ντομάτα και κάρυ σε 7’ που χρησιμοποιεί πέντε απλά υλικά, δεν θα βρείτε στην Ιταλική κουζίνα. Το κάρυ -περιέργως- χρησιμοποιείται σε Ιταλικά πιάτα με ζυμαρικά αλλά μάλλον περιφερειακά και τουλάχιστον όχι όπως στη συνταγή που σας προτείνω.Τώρα που ξεκαθαρίσαμε ότι...