Τούρτα µε µπισκοτένια βάση γιαουρτοζελέ και ψητά βερίκοκα

Τούρτα µε µπισκοτένια βάση γιαουρτοζελέ και ψητά βερίκοκα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Ετοιμάζετε τα ψητά βερίκοκα: Τοποθετείτε τα βερίκοκα σε μια κατσαρόλα που τα χωράει και τα πασπαλίζετε µε τη ζάχαρη. Τα περιχύνετε µε το κρασί, τοποθετείτε ενδιάµεσα τον αστεροειδή γλυκάνισο και βράζετε για 5 λεπτά µέχρι να µαλακώσουν χωρίς να λιώσουν. Αφαιρείτε τα βερίκοκα με...