Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζετε το γάλα για ½ ώρα στην κατάψυξη. Στο μεταξύ στεγνώνετε τα φιστίκια σε ζεστό και σβηστό φούρνο.Όταν κρυώσουν βάζετε τα 60γρ. από αυτά στο multi και τα σπάτε σε χοντρά κομμάτια. Ανακατεύετε τα χοντροκομμένα φιστίκια με το καρδάμωμο. Αλέθετε τα υπόλοιπα φιστίκια στο multi...