Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα ψίχουλα του ψωμιού με την παρμεζάνα, τα μυρωδικά, το σκόρδο, το ξύσμα πορτοκαλιού, το κουκουνάρι και λίγο αλάτι.Αλατίστε τα φιλετάκια του γαύρου και απλώστε τα στο ταψί.Πασπαλίστε τα με το μείγμα του ψωμιού, ραντίστε με ελαιόλαδο, περιχύστε με τον χυμό...