Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Ξεπλένετε τις μελιτζάνες και τις κόβετε σε ροδέλες 1 εκ. Αν η φλούδα τους είναι σκληρή αφαιρείτε λίγη πριν τις κόψετε. Τις αλατίζετε και τις βάζετε σε ένα σουρωτήρι για ½ – 1ώρα να «ιδρώσουν» και να ξεπικρίσουν. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C.Βήμα 2 Σε βαθύ...