Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Δοκιμάστε τη και θα ξετρελαθείτε! Ιδανική για το καλοκαίρι Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο και όταν το κατεβάσουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια, να λιώσει κι αυτή. Ανακατεύουμε συνεχώς.Ρίχνουμε στο μίξερ τα ασπράδια των αυγών να χτυπηθούν σε...