Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Γλυκό κέικ με γεύση μανταρίνι για να μη στερηθείτε τίποτα τις μέρες της νηστείας! Για το κέικ Ρίχνουμε σε ένα μπολ το χυμό μανταρινιού, το αραβοσιτέλαιο, τη ζάχαρη και τα χτυπάμε με το σύρμα, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.Προσθέτουμε τη σόδα ανακατεύοντας και μετά ρίχνουμε σταδιακά...