Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζετε σε μπολ τον κιμά και στύβετε επάνω τον χυμό του κρεμμυδιού, προσθέτετε το πιπέρι ή το μπούκοβο και το αλάτι και ζυμώνετε πολύ καλά. Όταν γίνει ομοιογενής μάζα, του προσθέτετε και το βούτυρο συνεχίζοντας το ζύμωμα. Πλάθετε τον κιμά σε μπιφτέκια και τους δίνετε μακρόστενο...