Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζετε δύο λίτρα νερό να βράσει και προσθέτετε τη φάβα, το κρεμμύδι, το καρότο και το μπαχάρι. Αφαιρείτε με τρυπητή κουτάλα τον αφρό που δημιουργείται στην επιφάνεια.Στο μεταξύ σοτάρετε το πράσο στο ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσει και να αρχίζει να παίρνει χρώμα. Το ρίχνετε μαζί με...