Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολάκι βάζουμε την μαγιά, 200 ml χλιαρό γάλα και 2-3 κουταλιές σούπας αλεύρι. Ανακατεύουμε με το σύρμα, σκεπάζουμε με μια πετσέτα κουζίνας και το αφήνουμε για 10-15 λεπτά να φουσκώσει. Σε μια λεκανίτσα βάζουμε το βούτυρο κομμένο σε μικρά κομματάκια , τη ζάχαρη, το αλάτι...