Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για τα ψητά λαχανικά Σε ένα μεγάλο μπoλ προσθέτουμε τις πιπεριές, τα φασολάκια, τα μανιτάρια, το ελαιόλαδο, το αλάτι-πιπέρι, το ψιλοκομμένο θυμάρι και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σoτάρουμε τα λαχανικά μας σε 2 δόσεις για 5-6 λεπτά μέχρι να...