Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σε ένα βαθύ τηγάνι που το έχουμε κάψει σε δυνατή φωτιά προσθέτουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια στο τηγάνι, τα σοτάρουμε καλά μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους και να πάρουν χρώμα. Αφαιρούμε και βάζουμε σε ένα μπολ. Επιστρέφουμε ξανά το τηγάνι στη φωτιά και...