Αλμυρό γαλακτομπούρεκο με κασέρι και καπνιστό χοιρινό

Αλμυρό γαλακτομπούρεκο με κασέρι και καπνιστό χοιρινό

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ελένη Ψυχούλη
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι με λίγο αλάτι, μέχρι να ροδίσει καλά. Προσθέτετε το καπνιστό χοιρινό ή το μπέικον και συνεχίζετε για 1 λεπτό το σοτάρισμα.Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το γάλα με ένα φλιτζάνι...