Χειροποίητο γεμιστό ραβιόλι με χαλούμι και κόλιανδρο

Χειροποίητο γεμιστό ραβιόλι με χαλούμι και κόλιανδρο

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Για τη ζύμη Χτυπάμε στο μίξερ στη μεσαία ταχύτητα με τον γάντζο όλα τα υλικά της ζύμης εκτός από το νερό. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα, προσθέτουμε σιγά σιγά το νερό και ανακατεύουμε περίπου 10 λεπτά μέχρι να γίνει μία λεία ζύμη, Αφαιρούμε από το μίξερ, σκεπάζουμε με μία πετσέτα τη...