Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για τις κοτομπουκιές, κόβουμε τα φιλέτα σε μακρόστενα κομμάτια σε μέγεθος δαχτύλου ή σε μικρές μπουκιές.Βάζουμε το αλεύρι με το αλατοπίπερο και το μοσχοκάρυδο σε μια σακούλα τροφίμων. Τοποθετούμε τα αυγά σε βαθύ πιάτο, χτυπημένα. Αναμειγνύουμε τη φρυγανιά με την παρμεζάνα σε ένα...