Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Φτιάξτε πρώτα το σιρόπι αναμιγνύοντας όλα τα υλικά μαζί εκτός από το μέλι σε μια μικρή κατσαρόλα. Μόλις κοχλάσουν αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέστε το μέλι. Αφήστε το σιρόπι να κρυώσει εντελώς. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160° C. Ξαίνετε καλά το κανταΐφι. Βουτυρώστε...