Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι και τις ελιές και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το αλεύρι και αναμειγνύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθεί εντελώς. Στο τέλος προσθέτουμε τις ροδέλες ελιάς. Πλάθουμε σαν κεφτεδάκια μετρίου μεγέθους και τα αραδιάζουμε στην...