Λαζάνια με κιμά γαλοπούλας

Λαζάνια με κιμά γαλοπούλας

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Για τον κιμά Ψιλοκόβουμε στο μούλτι το κρεμμύδι, τα καρότα και τα σέλερι, προσέχοντας να μη λιώσουν. Τα μεταφέρουμε σε ένα τηγάνι, το οποίο έχουμε κάψει σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε 2 κ.σ. λάδι και σοτάρουμε για 5 λεπτά. Ανεβάζουμε τη θερμοκρασία, ρίχνουμε τον κιμά, το υπόλοιπο...