Λουκουμάδες μπακαλιάρου με αλιάδα και ψητά παντζάρια

Λουκουμάδες μπακαλιάρου με αλιάδα και ψητά παντζάρια

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Ξαρμυρίζετε τον μπακαλιάρο. Βάζετε την πέτσα, τα κόκαλα και την ουρά του μπακαλιάρου σε μια κατσαρόλα με τόσο νεράκι όσο να τα σκεπάζει και να τα ξεπερνά κατά δύο δάχτυλα και τα βράζετε για 20 λεπτά. Σουρώνετε το ζωμό και τον κρατάτε στην άκρη για την αλιάδα.Για να ετοιμάσετε το...