Αφήστε τις μπριζόλες ή το κρέας γενικά να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν το καρύκευμα και το ψήσιμο στη σχάρα.
για τη «χθεσινή» ομελέτα:
για τη «χορτοφαγική» ομελέτα:
Για τη «χθεσινή» ομελέτα: Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι. Χτυπάμε τα αυγά πολύ καλά, τα ανακατεύουμε με τα μανιτάρια, τα ψημένα σουβλάκια, το χαλούμι και όλα μαζί, τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Τηγανίζουμε την ομελέτα μας και από τις δύο μεριές. Όταν σερβίρουμε, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και λίγο λεμόνι.
Για τη «χορτοφαγική» ομελέτα: Ζεσταίνουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε τις ψημένες πιτούλες που έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια. Χτυπάμε τα αυγά πολύ καλά, τα ανακατεύουμε με τα μανιτάρια και τις τηγανιτές πατάτες όλα μαζί, τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τις πιτούλες. Όταν σερβίρουμε, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και συνοδεύουμε το φαγητό μας -αν θέλουμε- με κρασάκι που βοηθάει στην πέψη.
«Εφαγες αυγό; Πιε κρασί!» λέγαν οι παλιοί.
Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.