Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τη ζύμη Ρίχνουμε τη μαγιά και το γάλα σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι καλά. Αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 10-15 λεπτά μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος του μείγματος και να ενεργοποιηθεί η μαγιά. Στη συνέχεια βάζουμε το αλεύρι, 1 πρέζα...