Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα μεγάλο μπολ ζυμώνουμε τον κιμά, το αυγό, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση. Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε. Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο σε ένα μεγάλο τηγάνι και τηγανίζουμε λίγα – λίγα τα κεφτεδάκια μέχρι να ροδίσουν...