Μπρουσκέτα με πελτέ και λουκάνικο Τρικάλων πασπαλισμένη με θυμάρι

Μπρουσκέτα με πελτέ και λουκάνικο Τρικάλων πασπαλισμένη με θυμάρι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Ξεπλένετε την κάππαρη σε κρύο νερό για να φύγει η πολλή αλμύρα. Την ακουμπάτε σε ένα ξύλο κοπής και την ψιλοκόβετε προσέχοντας μην τη διαλύσετε. Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά την ψιλοκομμένη κάππαρη, τον πελτέ και το ελαιόλαδο μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές. Κόβετε το...