ΤΥΡΙ ΣΑΓΑΝΑΚΙ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τυρί σαγανάκι
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.chefoulis.gr/
Συγγραφέας
Εύα
Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι , βρέχουμε το τυρί με νερό και το αλευρώνουμε. Το τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει. Σβήνουμε με λεμόνι και είναι έτοιμο.
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ