Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για το πιάτο Πλένουμε τις πατάτες. Δεν χρειάζεται να τις ξεφλουδίσουμε (εφόσον είναι της γαλλικής ποικιλίας).Τις προ-μαγειρεύουμε στο φούρνο: Τις τοποθετούμε σε ένα ταψί, τις περιχύνουμε με ελαιόλαδο, αλατίζουμε και προσθέτουμε λίγο από το δεντρολίβανο , λίγο θυμάρι, μία...