Γαλλικές πατάτες σοτέ με θυμάρι, δενδρολίβανο και σκόρδο

Γαλλικές πατάτες σοτέ με θυμάρι, δενδρολίβανο και σκόρδο

Από την ιστοσελίδα
https://www.yiannislucacos.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Για το πιάτο Πλένουμε τις πατάτες. Δεν χρειάζεται να τις ξεφλουδίσουμε (εφόσον είναι της γαλλικής ποικιλίας).Τις προ-μαγειρεύουμε στο φούρνο: Τις τοποθετούμε σε ένα ταψί, τις περιχύνουμε με ελαιόλαδο, αλατίζουμε και προσθέτουμε λίγο από το δεντρολίβανο , λίγο θυμάρι, μία...