Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάλτε στην κατσαρόλα 750 ml νερό και όταν βράσει αλατίστε και ρίξτε το ρύζι.Βράστε το για 15', ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Στραγγίξτε το και, χωρίς να το ξεπλύνετε, ραντίστε το με 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο. Αφήστε το να στραγγίξει κι άλλο και να κρυώσει.Βάλτε όλα τα υλικά για...