Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάλτε λίγο ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι και σοτάρετε τις φέτες της πανσέτας.Προσθέστε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το πορτοκάλι και μετά ρίξτε τη μουστάρδα, το μέλι, τη σόγια σος και τα μπαχαρικά.Αλατοπιπερώστε, προσθέστε και μισό λίτρο νερό και μαγειρέψτε σε χαμηλή ένταση για 45...