Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C.Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις ζεσταθεί προσθέτετε το σκόρδο, τα χόρτα και το σπανάκι και τα αφήνετε για 2-3 λεπτά.Τοποθετείτε τα χόρτα και το σπανάκι σε ένα μικρό πυρίμαχο σκεύος. Σπάτε από...