Αβγά γεμιστά με μουστάρδα μαγιονέζα και κάππαρη

Αβγά γεμιστά με μουστάρδα μαγιονέζα και κάππαρη

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Κόβετε τα αβγά στη μέση, βάζετε τα ασπράδια σε πιατέλα και ρίχνετε τους κρόκους σε ένα μπολ.Λιώνετε με πιρούνι τους κρόκους και προσθέτετε την κάππαρη, τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα και ανακατεύετε καλά. Νοστιμίζετε το μίγμα με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Δοκιμάζετε μήπως χρειάζεται και...