Ρολά από στήθος γαλοπούλας γεμιστά με χοιρινό κιμά και σάλτσα σύκου

Ρολά από στήθος γαλοπούλας γεμιστά με χοιρινό κιμά και σάλτσα σύκου

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Πρώτα ετοιμάζετε τη γέμιση: Σε μια μέτρια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε το ξερό κρεμμύδι για 1-2 λεπτά. Προσθέτετε τον κιμά και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 5 λεπτά, ανακατεύοντας διαρκώς με ξύλινη κουτάλα, μέχρι ο κιμάς να αλλάξει χρώμα και να...