Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ζουμερές τηγανίτες για το πρωινό σας γαρνιρισμένες με μέλι και κομματάκια από ροδάκινο Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μαζί το αλεύρι, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και τη ζάχαρη σε ένα μπολ και αφήνουμε στην άκρη.Σε ένα ξεχωριστό μπολ, ανακατεύουμε το γάλα, τα αυγά, και τη βανίλια. ...