ΧΟΙΡΙΝΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΖΕΣΤΗ ΣΠΑΝΑΚΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Η σωστή θερμοκρασία για το τηγάνισμα είναι:
Σε μεσαία θερμοκρασία για τηγανητά που περιέχουν πολύ νερό, όπως πατάτες και άλλα λαχανικά.
Σε υψηλή θερμοκρασία για αλευρωμένα ή βουτυρωμένα τρόφιμα
Σε πολύ υψηλή θερμοκρασία για μικρού μεγέθους ψαρικά, όπως καλαμαράκια, κροκέτες κ.λπ.
Τα μπιφτέκια και τα κρέατα χρειάζονται δυνατή φωτιά στην αρχή και μέτρια στο τέλος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χοιρινά μπριζολάκια στο φούρνο με ζεστή σπανακοσαλάτα με πορτοκάλι
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Νένα Ισμυρνόγλου
Ένα εντυπωσιακό πιάτο, αυτά τα μπριζολάκια με την συνοδεία της σαλάτας με το πορτοκάλι, και το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πόσο λίγο χρόνο χρειάζεται
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ