Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χτυπήστε όλα τα συστατικά του κέικ με ένα σύρμα. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα λαδωμένο ταψί 20χ30 εκ. Και ψήνουμε σε φούρνο 175 C για 30 – 40 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί στο κέντρο το κέικ.Ενώ το κέικ είναι ακόμα ζεστό, τρυπήστε το με ένα πιρούνιγια να βοηθήσετε το γλασσο να...