Μεθυσμένα πολύσπορα κριτσίνια με ντιπ γιαουρτιού

Μεθυσμένα πολύσπορα κριτσίνια με ντιπ γιαουρτιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για τα κριτσίνια Σε μπολ βάζουμε το κρασί, το σπορέλαιο, το αλάτι και το πιπέρι και τ’ ανακατεύουμε με το κουτάλι. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και το ανακατεύουμε με το κουτάλι να διαλύεται. Όταν μαζευτεί σε μπάλα είναι έτοιμο. Δεν θέλει πολύ ζύμωμα. Η ζύμη πρέπει να είναι...