Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Για τα κριτσίνια Σε μπολ βάζουμε το κρασί, το σπορέλαιο, το αλάτι και το πιπέρι και τ’ ανακατεύουμε με το κουτάλι. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και το ανακατεύουμε με το κουτάλι να διαλύεται. Όταν μαζευτεί σε μπάλα είναι έτοιμο. Δεν θέλει πολύ ζύμωμα. Η ζύμη πρέπει να είναι...