Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια μαζί με τα καρότα, τα κολοκυθάκια και την πιπεριά. Προσθέστε το κοτόπουλο και τον μαϊντανό, αλατοπιπερώστε και κατεβάστε από τη φωτιά.Ετοιμάστε την μπεσαμέλ: Βάλτε στην κατσαρόλα το βούτυρο να λιώσει και μετά ρίξτε το αλεύρι, ανακατέψτε...