Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Ετοιμάζετε την ψησταριά και τα ψάρια: Ανάβετε τα κάρβουνα και όταν ετοιμαστούν, τα χωρίζετε σε δυο «ζώνες». Στη μια πλευρά της ψησταριάς πρέπει να έχετε πολύ ψηλή θερμοκρασία και στη δεύτερη χαμηλότερη, γι’ αυτό τραβάτε περισσότερα αναμμένα κάρβουνα στη μια πλευρά (η...