Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη, το αλάτι, την καρύδα και το σουσάμι.Βήμα 2 Προσθέτουμε το νερό και ανακατεύουμε απαλά με έναν αβγοδάρτη έως ότου σχηματιστεί ένας χυλός.Βήμα 3 Σε ένα βαθύ τηγάνι ή μια κατσαρόλα ρίχνουμε μπόλικο λάδι, όπως θα...