Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Διαδικασία Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια: Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά. Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε και λίγο λευκό κρασί, εφόσον επιθυμούμε. Μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσουν, για 20-30...