Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζουμε Σ ένα τηγάνι λίγο λάδι και τα κρεμμύδια για 5 λεπτά.Τα αποσύρουμε τα κρεμμύδια τα βάζουμε σε ένα ταψάκι από πάνω τη ντομάτα το μαϊντανό, το σκόρδο και από πάνω τις σαρδέλες Βάζουμε το λάδι, το χυμό από τα λεμόνια, αλάτι πιπέρι και τη ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο...