Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για τις γεμιστές τορτίγιες Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε 40 γρ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να αποβάλει το λίπος του.Προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλατίζουμε και σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και να μαλακώσουν. Βγάζουμε από το τηγάνι και...