Μανιτάρια με ρεβίθια και προσούτο Ευρυτανίας

Μανιτάρια με ρεβίθια και προσούτο Ευρυτανίας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Σε τηγάνι ζεσταίνετε μία κουταλιά της σούπας βούτυρο και μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Όταν κάψουν, ρίχνετε το προσούτο, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια και ανακατεύετε. Αφήνετε για μερικά λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Στη συνέχεια προσθέτετε τα ρεβίθια και το δεντρολίβανο.Όταν τα...