Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Ρίχνω όλα τα υλικά στο µπλέντερ και τα χτυπώ µέχρι να δηµιουργηθεί µια οµοιόµορφη κρέµα σοκολάτας. Βήμα 2 Αδειάζω το µίγµα σε ένα υψηλό ποτήρι και πασπαλίζω µε καρυδόψιχα. Βήμα 3 Το βάζω στο ψυγείο να κρυώσει και το σερβίρω.