Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σωτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι και προσθέτουμε τις γαρίδες καθαρισμένες.Τις γυρίζουμε μέχρι να γίνουν διάφανες και σβήνουμε με το κρασί.Προσθέτουμε τη ντομάτα και τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να πυκνώσει η σάλτσα Στο μεταξύ βράζουμε το σπαγγέτι σύμφωνα με...