Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, τον πουρέ κολοκύθας, το σιρόπι σφενδάμου, την κανέλα, το τζίντζερ και το γαρίφαλο. Ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός. Δοκιμάζουμε και αν θέλουμε πιο γλυκό το μείγμα προσθέτουμε άλλο λίγο σιρόπι σφενδάμου. Ρίχνουμε το μείγμα στον κάδο της...