Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τα ρολάκια σολομού: Βάζετε το αβοκάντο σε ένα μπολ, ραντίζετε με το χυμό λεμονιού και λιώνετε καλά με ένα πιρούνι. Προσθέτετε το τυρί κρέμα, το σχοινόπρασο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.Απλώνετε στον πάγκο ένα μεγάλο κομμάτι μεμβράνη. Στρώνετε τις...