Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μια λεκάνη κοσκινίζουμε το αλεύρι μας, λιώνουμε την μαγιά στο 1 φλυτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό και την ρίχνουμε λιωμένη μέσα στο αλεύρι, μαζί με το λάδι και το αλάτι. Προσθέτουμε άλλα 2 φλυτζάνια χλιαρό νερό και αρχίζουμε να ζυμώνουμε περίπου για 15 λεπτά με τα χέρια μας σε...